SVENSKA FRIMURARE ORDENS WEBBSHOP

Bild på vaxsigill

Ordens webbshop vänder sig såväl till privatpersoner som enheter inom Orden. Du som är medlem i Orden eller kanske anhörig till en medlem, är varmt välkommen att beställa ur vårt sortiment. Du som representerar en enhet inom Orden kan även beställa utensilier till verksamheten genom oss, men du behöver då logga in på Ordens hemsida.

Välkommen till storintendentens webbshop på nätet, Svenska Frimurare Ordens officiella webbshop. Vi är förstås glada att du hittat till oss.

Vår webbshop

Indendenturen har en öppen webbshop som alla, även du som inte är medlem i Orden, är varmt välkommen att besöka:

Tack för att du väljer att handla hos oss. Vi lovar att göra vårt yttersta för att din beställning ska bli rätt och att du ska känna dig nöjd med din beställning.

Överskottet går tillbaka till Orden

Innan du börja beställa vill vi gärna berätta lite om vår verksamhet, vad den är till för och vad du som kund kan förvänta dig.

Om du är medlem i Orden är det en god idé att göra dina inköp hos oss. Varje krona som blir över går direkt tillbaka till verksamheten. Precis som många andra föreningar tar vi ut en modest marginal på varje produkt vi säljer, men allt går tillbaka till Orden och blir ett viktigt bidrag till vår gemensamma ekonomi.

Vilka är det som arbetar för intendenturen

Intendenturen är en relativt omfattande verksamhet. Här arbetar fem medlemmar i Orden, amanuenser, under ledning av storintendenten. Amanuenserna utför uppdraget hos storintendenten helt och hållet på ideell basis, alltså på sin fritid. Intendenturen är alltså inte att likställa med en professionell e-handel. Men ­– vi gör vårt yttersta för att beställningar ska bli rätt, att de ska levereras i tid och för att varje kund ska känna sig nöjd.

Vad kan vi erbjuda dig som kund?

Vad kan vi inte erbjuda dig som kund?

Portoavgift

På din beställning tillkommer en avgift på 99 kronor för porto och emballage. Denna avgift läggs alltså ovanpå din beställning.

Allmänna villkor

Du hittar de allmänna villkoren för storintendentens webbutiker genom att klicka här

FAQ

Får jag en bekräftelse på min beställning?

Jag har skickat e-brev med en fråga till sit.order@frimurarorden.se När kan jag räkna med svar?

Jag har inte fått min beställning

Jag har fått fel saker i min beställning

Jag vill skicka en vara i retur

Jag vill beställa via telefon

Jag representerar en enhet inom Orden och vill beställa. Hur gör jag?

Jag vill bara handla en enda produkt för ett lågt värde. Vad kostar frakten?

Jag vill klaga på en produkt eller något annat – vart vänder jag mig?

Varmt välkomna hälsar
Ordens storintendent
med amanuenser