Salomon à Trois Serrures
3013
Salomon à Trois Serrures
Besöksadress:
Södra Hamngatan 31
411 14 GÖTEBORG
Postadress:
Drottninggatan 32
411 14 GÖTEBORG

031-780 31 41, 031-780 31 46
sa3s@frimurarorden.se

Salomon à Trois Serrures

Här hittar du aktuell information om våra många aktiviteter och olika verksamheter. Äldre information hittar du längst ned på sidan.


En sjutusan till loge

Den sjutusende brodern har recipierat i Sà3S! Den 14:e mars var det dags och broder Fredrik Thorsén antogs såsom lärlingebroder bevittnat av över 100 besökare i denna mycket minnesvärda sammankomst.

Det blev en afton som sent skall glömmas. Vi lär inte få vara med om något liknande på bra länge, närmare bestämt ca 40 år innan nästa jämna tusende ska antagas. En fullsatt logelokal andades förväntan, bröder träffade andra de inte sett på länge, stämningen vid brödramåltiden var uppsluppen, men högtidlig och det var helt enkelt helt fantastiskt!

Det blir en artikel i det kommande nyhetsbrevet. Här visas nu ett kollage av bilder för att ge alla en möjlighet att känna den stämning som var och möjligen även känna igen sig själv någonstans. Gå till länken så dyker alltihop upp. Klicka alltså här. Det kan ta några sekunder då kollaget är ganska stort, men ha tålamod.