Lejonet och Kronan
3022
Lejonet och Kronan
Besöksadress:
Södra Hamngatan 31
GÖTEBORG
Postadress:
Drottninggatan 32
411 14 GÖTEBORG

031-780 31 50
lok@frimurarorden.se

Lejonet och Kronan

Här hittar du aktuell information om våra många aktiviteter och olika verksamheter. Äldre information hittar du längst ned på sidan.


LoK:s årliga adventsloge 12 december

Den 12 december har Sankt Andreaslogen Lejonet och Kronan sin sista loge för terminen. Den hålls i grad IV-V men är ingen receptionsloge utan en adventsloge.

Vår kansler i GPL Gunnar Bäckström talar lite (på sitt alldeles egna och uppskattade sätt) följt av en betraktelse av logens talmän, båda framförandena med anknytning till advent. Detta ramas in av musik i urval av logens musikföreståndare Torsten Berg. Det kommer att bli stämningsfullt!

Adventslogen är lite kortare varför brödramåltiden startar cirka kl 20, dvs en halvtimma tidigare än annars. Brödramåltiden är som vanligt, val av en av tre huvudrätter med en inledande förrätt till samma pris som normalt.

Detta är årets sista chans att kunna träffas och umgås lite mera avslappnat i vår kära loge. Det är även ett gyllene tillfälle att få en gemensam avslutning på kalenderårets frimureriska verksamhet med möjlighet att prata om terminens höjdpunkter och glädjeämnen.

Meddela gärna med ett mejl till FCM (johan.feltner@gmail.com) om du tänker delta i brödramåltiden. Detta för att underlätta planeringen i köket och tillförsäkra en väl fungerande brödramåltid.

Varmt & Broderligen Välkommen!

Patrik Berg 
OM LoK
 

Reviderad: 2017-11-13