Tredje fördelningen

Här hittar du aktuell information om våra många aktiviteter och olika verksamheter. Äldre information hittar du längst ned på sidan.


Arbetsordningen 2019

Tredje fördelningens arbetsordning finns att ladda ned som PDF-fil

Arbetsordningen är liksom förra året utformad som två A4-ark med kalendarium, ett för vardera halvåret, och med kontaktuppgifter till samtliga enheter inom fördelningen på en tredje sida.
Hitta till filerna genom att klicka här ›››

Du kan även få "elektroniska" arbetsordningar, t.ex till din smartphone.
Läs mer om det här ›››
 


Viktiga händelser under hösten 2018

Vi är nära slutet av terminen, men fortfarande återstår lite frimureriskt arbete i 3:e fördelningen. Här är lite kortfattad information om ett par speciella händelser under dec.

17 december
• Högtidsdag De tre förenade Kronor

HD startar kl 18:00 med samling från 17:00. Måltiden utgörs av en trerätters middag och kostar 595 kr inkl dryck. Det blir underhållning och Luciatåg. Anmälan senaste den 14 dec till husfru Nancy samt inbetalning av avgiften till logens postgiro 45400-9 varvid namn, grad och D3FK HD skall anges. Passa på och anmäl tidigt. Det brukar bli välbesatt!

28 december
• Barnfest i Göteborg

Samlig klockan 16:30 för alla som har barn eller barnbarn medförande just dessa barn. En fin upplevelse för alla. Biljetter kan köpas hos husfru Nancy från 3 december och de kostar 100 kr per vuxen och 0 kr för barn.