Arcturus
7033
Arcturus
Besöksadress:
Rådhusgatan 21
831 82 ÖSTERSUND
Postadress:
Rådhuset
831 82 ÖSTERSUND

arcturus@frimurarorden.se

Arcturus

Här hittar du aktuell information om våra många aktiviteter och olika verksamheter. Äldre information hittar du längst ned på sidan.


Loge-utbildning grad I

Måndagen 13 maj 18:00
Att vakta våra portar under loge är en viktig uppgift som tillsammans med en rad andra uppgifter bör fungera så smidigt som möjligt för att ge bra och trevliga sammankomster.

Därför ges nu möjlighet till utbildning och träning till vakthavande broder och logeassistent samt genomgång hur logelaget fungerar.

Framförallt nya bröder i grad I bör förkovra sig i dessa ämnen, särskilt då det är ett krav för befordran till grad II att tjänstgöra som VB. Men alla är förstås välkomna.


Vardagsklädsel gäller och det bjuds på kaffe/te och smörgås.
Anmälan till Tommy Persson senast söndagen 5 maj.
 

1/1

Besök vår vänloge Nordlyset

Följ med till Trondheim på nationaldagsfirande 17/5 och loge 18/5.

*Ny info 2019-04-13 - Var god tag del*

Officiell inbjudan samt program från Nordlyset.

Tillägg och förtydliganden

16 maj:
Det finns ett antal platser bokade på en restaurang för gemensam måltid på kvällen, kolla med KM Håkan Flodin hur många platser som finns disponibla och som inte är bokade.
 
17 maj:
17-maj-firande (10:00-14:00) i Frimurarlogen. Klädsel : kavaj, slips (inte jeans), alternativt kostym, damer festklädda
17:00 – 19:00 Stadsvandring i Trondheim med Delegert Mästaren Frank Guliksen från Nordlyset som guide (Kostnadsfritt)
19:00 Gemensam middag om intresse finns. Vi tittar på möjligheten att boka bord på något trevligt ställe, kan bli problem eftersom att det är 17-maj och det verkar vara fullbokat på de flesta restaurangerna i stan. Här kommer våra Norska bröder vid behov vara behjälplig, återkommer kring detta.
 
18 maj:
12:00-15:00 Guidad visning av Nidarosdomen inklusive Lunch om så önskas.
17:00 Loge, Vi anländer med damer till frimurarhuset senast 16:00 (inropade 16.45) för mingel därefter loge 17:00. Klädsel svart kostym med regalier. Under logen erbjuds damerna ett eget program, vinprovning/musik.
20:00 middag med damer, klädsel Svart kostym, damer festklädda.
 
Jag kommer att skicka ut en lista till var och en av Er som redan är anmälda i början på vecka 16. Jag ber Er att komplettera den med vilka måltider ni vill vara med på och returnera den till mig så fort som möjligt.
 
OBS anmälan är bindande och vi kommer att skicka in en gemensam anmälan för alla oss bröder från Östersund med omnejd den 29 april. Betalning för måltider sker på plats i Trondheim
 
Till bröder som inte anmält sig än, passa på att vara med vid dessa fantastiska festdagar i Trondheim, boka hotell och maila mig om att ni vill deltaga.

1/1

Aktuellt från MNPL