Victory
1103
Victory
Blasieholmsgatan 6
111 48 STOCKHOLM

076-1600175
vic@frimurarorden.se

Victory

Här hittar du aktuell information om våra många aktiviteter och olika verksamheter. Äldre information hittar du längst ned på sidan.


Grad III 4/2

Reception i Grad III. Tillfälle till frågor och kort genomgång om graden sker kl 13.15 samling i för-rummet, logen börjar 14.00. Som alltid siktar vi på att måltiden är slut före 18.30.

Logen leds av ADM Hans Prag.

Då genomgång och frågestunden för bröder vid förra logen var mycket uppskattad så upprepar vi det även denna gång för bröder som så önskar. Vi samlas 13.15 i för-rummet för att ha en kort genomgång om graden, en del praktiska detaljer samt att det ges möjlighet att diskutera en kort stund innan logen börjar. Givetvis är bröder av alla grader högre än III välkomna att delta.

 

1/1

Informationsmöte den 7 mars 2019 - new

S:t johanneslogen Victory håller ett informationsmöte om det svenska Frimureriet och arbetet i S:t Johanneslogen Victory.

Mötet är öppet för intresserade som vill veta mer om frimureriet och hur det går till att lämna in en inträdesansökan.Medföljande faddrar och partner hälsas också mycket varmt välkomna att deltaga i detta informationsmöte.
Informationsmötet äger rum den 7 mars kl. 18:30 i Måns Bock, dvs Restaurang Blasieholmen, adress Blasieholmsgatan 4C, Stockholm.
Anmälan måste komma vår sekreterare till handa senast den 4 mars, för vår planering och görs till: 

vic@frimurarorden.se

1/1