S:t Nicolaus
1043
S:t Nicolaus
Besöksadress:
Smedjegtan 17
Postadress:
Smedjegatan 17
621 55 VISBY

0498-21 05 48
st.nicolaus@frimurarorden.se

S:t Nicolaus

Här hittar du aktuell information om våra många aktiviteter och olika verksamheter. Äldre information hittar du längst ned på sidan.


Logesammankomst i grad I den 29/9

Tyvärr måste jag meddela att logesammankomsten i grad I den 29/9 ställs in på grund av att vår restauratör vill disponera logehuset. Nästa logesammankomst i grad I blir den 2 oktober, då vi recipierar en ny medlem. Den planerade logesammankomsten i grad II denna dag ställs in på grund av för få recipienter. Närmare information kommer i slutet av september. Nästa logesammankomst i grad II blir fredagen den 13 april 2018 kl. 18.30.

V&B

Måns Öhman

OM 


"Öpper hus" den 7 oktober

På "Visbydagen" den 7 oktober mellan klockan 13 och 16 håller vi frimurarhuset öppet för allmänheten, samt informerar om vår verksamhet.

Alla intresserade är välkomna med familjer, vänner och dylikt.

Vi har också ett informationstillfälle, där vi berättar om frimureriets filosofi, torsdagen den 12 oktober kl.18.30 i frimurarhuset (ingång från gården).Vi bjuder på kaffe med tillbehör.

Vi hälsar alla intresserade välkomna att titta in.

Mån Öhman

OM

 


Anmälan till brödramåltid i S:t Nicolaus

Anmälan till brödramåltid i samband med logesammankomst skall ske dagen innan till Matmuren på telefon 0498-247955 eller på e-post, info@matmuren.se, om inte annat meddelats.Uppge då endast namn. Måltidsanmälan inför högtidsdagen och jullogen sker alltid enligt särskild inbjudan till CM.