S:t Ansgar
1083
S:t Ansgar
Vretensvägen 14, Igelsta Gård
152 57 SÖDERTÄLJE

st.ansgar@frimurarorden.se

S:t Ansgar

Här hittar du aktuell information om våra många aktiviteter och olika verksamheter. Äldre information hittar du längst ned på sidan.


Mästareloge 30 maj

På tisdag den 30 maj med början klockan 18:30 genomför vi loge med reception i Mästaregraden i Frimurarhuset Igelsta Gård. 

Efter logen samlas vi till brödramåltiden i den vackra matsalen och njuter av den trivsamma miljön och de fantastiska salongerna i vårt hus.

Kom gärna en stund innan logen börjar och koppla av med bröderna i baren eller för att besöka vårt bibliotek. Före logen finns också möjlighet att inhandla fika med smörgås. Stunden före logen är ju viktigt för att bygga upp den stämningsfulla atmosfären till kvällen. 
Glöm inte anmälan till måltiden. Brödramåltidens kostnad är 160 kr. Den som behöver specialkost pga allergi kan ange det i anmälan till ceremonimästaren. 
Anmälan senast söndagen den 28 maj kl 21:00 till cm.st.ansgar@frimurarorden.se. 
Det är en stor sak att följa en broder till mästargraden. Med stor förväntan ochförhoppning om god uppslutning hälsar jag dig varmt och broderligen välkommen!
Anders Taberman 
Fdm St:Ansgar
 


Anmälan till brödramåltid

Den som vill delta i brödramåltiden efter logemöte i någon av logerna på Igelsta Gård måste anmäla detta senast två dagar före logemötet. Detta för att vi rätt skall kunna planera maten.

 Anmälan sker till:

•  De 2 Nycklar:  cm.d2n@frimurarorden.se
•  S:t Ansgar:  cm.st.ansgar@frimurarorden.se
•  Mälarporten:  cm.mpn@frimurarorden.se

 


Aktuellt från Svea