Mälardalens Stewardsloge
1058
Mälardalens Stewardsloge
Strandgatan 18
633 43 ESKILSTUNA

malardalens.stewardsloge@frimurarorden.se

Mälardalens Stewardsloge

Här hittar du aktuell information om våra många aktiviteter och olika verksamheter. Äldre information hittar du längst ned på sidan.


Ekonomiloge

Med reception i grad VII

Kapitelbroder!
”Det är mycket nu…!” Kommer ni ihåg Stefan Sauk i programmet Lorry där han ofta hade detta uttryck! Och visst är det mycket nu även inom vårt kära frimureri! Högtidsdagar avlöser varandra och OM- eller O-installationer däremellan. Och som ett naturligt flöde - alla loger och sammankomster i brödraföreningar. Och ibland insprängt en gudstjänst konsert, eller annan fest där också våra respektive kan vara med!
 
Vi hinner normalt inte med allt det som erbjudes men bara förekomsten av detta rika utbud är positivt! Vi kan välja att följa en broder som antingen tar det första steget in i vår kära Orden eller en broder som tar ett ytterligare steg. Vi möter då bröder som vi är goda vänner med men också bröder som kan bli en god vän! Vid ett annat tilfälle kan du och din respektive träffa andra par och umgås under trevliga former. Visst är det fantastiskt!
 
Ibland blir det besök av bröder från utländsk loge, vilket ger ytterligare stimlans. Det ger också smak på att återgälda besöken i denne broders loge!
 
I närtid har Mälardalens Stewardsloge en receptionsloge med ekonomiloge den 1 mars i grad VII. Bröder från Fjärdhundra, Eskilstuna, Skövde och Uppsala kommer då att ta steget in i Kapitelskedet.
 
Sedan har vi den 8 mars en Kapitelbrödernas Löftesförnyelse (KLF) i Grad VIII, Kom och följ dessa bröder och var också med på KLF, vilken vi ger bara en gång om året!

OBS! Glöm inte att göra måltidsanmälan till FCM på epostadress bertil.larsson4611@gmail.com eller telefon 076-245 40 31.

Välkomna till Eskilstuna och Mälardalens Stewardsloge
 
Stig Sandin
Ordförande mästsre

Reviderad: 2018-02-14