Orion
4053
Orion
Besöksadress:
Stora Torget 5
Postadress:
Stora Torget 5
572 42 OSKARSHAMN

070-365 74 04
on@frimurarorden.se

Orion

Här hittar du aktuell information om våra många aktiviteter och olika verksamheter. Äldre information hittar du längst ned på sidan.


Välkommen till SJL Orion

Varmt välkommen till SJL Orions hemsida. Här kan du läsa mer om logens aktiviteter.

Sankt Johanneslogen Orion invigdes den 9 december 1880 och har sina vackra lokaler i det anrika Frimurarhuset på Stora torget i Oskarshamn.

Logesammankomsterna hålls på torsdagar – v.g. se vår arbetsordning, här i menyn till vänster.

Varje år recipieras runt 7 nya bröder i grad I. Logens Högtidsdag firas första lördagen i december. Varje termin inbjuds det regelbundet till introduktionsmöten.

SJL Orion välkomnar alla frimurarbröder att delta i vårt fina logearbete! Till våra öppna aktiviteter inbjuds alla intresserade! Varmt och broderligen välkomna!  


Nyhetsbrev från OM i SJL Orion

Juli - Augusti 2017

Midsommaren är här och därmed även tiden som brukar inleda den svenska sommaren
Nu när sommarens första månad är här hoppas jag att ni alla har möjlighet att njuta av solen och de ljusa sommarkvällarna.

Därmed så är Vinter- och Vårprogrammet avslutat och vi återkommer med förnyade krafter i september då vi startar upp med en loge i grad I den 14/9. Mer om detta i kommande månadsbrev.

Under augusti månad genomför vår caritasgrupp för tredje året i rad en skärgårdsutflykt. Detta år blir det i augusti sista skälvande dagar nämligen onsdagen den 30/8 kl 13-16.00. Priset för båttur och fika är måttliga 50kr per person. Betalas kontant på plats. Tag gärna med någon kompis eller släkting och glöm inte att påminna våra äldre bröder och änkor. Anmälan till Lars-Erik@oac-konslut.se eller SMS 070-693 74 89

Det rycktas även att förra årets säsongsupptakt med en liten brödrafest återkommer även detta år. En inte alltför kvalificerad gissning pekar på första helgen i september. Mer info om detta eventuella arrangemang kommer framöver