Orion
4053
Orion
Besöksadress:
Stora Torget 5
Postadress:
Stora Torget 5
572 42 OSKARSHAMN

072-365 74 04
on@frimurarorden.se

Orion

Här hittar du aktuell information om våra många aktiviteter och olika verksamheter. Äldre information hittar du längst ned på sidan.


Välkommen till SJL Orion

Varmt välkommen till SJL Orions hemsida. Här kan du läsa mer om logens aktiviteter.

Sankt Johanneslogen Orion invigdes den 9 december 1880 och har sina vackra lokaler i det anrika Frimurarhuset på Stora torget i Oskarshamn.

Logesammankomsterna hålls oftast på torsdagar – v.g. se vår arbetsordning, här i menyn till vänster. Matanmälan görs på Matanmalan.on@frimurarorden.se.


Nyhetsbrev från OM i SJL Orion

Februari 2018

Mina bröder
Januari närmar sig sitt slut och februari månad står och stampar för att ta över som vintermånad. Januari har bjudit på tämligen lite snö så här långt och det lilla som fanns försvann fort under några riktiga vårdagar med nästa 10 grader varmt mitt på dagen. 

Februari är som bekant en riktigt lurig vintermånad som kan innehålla allt från riktiga snöstormar till varma soliga dagar. Men oavsett vad vädret för med sig så finns värmen hos bröderna i våra sammankomster.
Denna månad kommer vi att ha receptionsloge i grad I, lärlingegraden samt mästargraden, grad III.  Februari är ju även som tradition räkenskapens månad. Orions ekonomiloge genomförs sista torsdagen i månaden.