Orion
4053
Orion
Besöksadress:
Stora Torget 5
Postadress:
Stora Torget 5
572 42 OSKARSHAMN

070-365 74 04
on@frimurarorden.se

Orion

Här hittar du aktuell information om våra många aktiviteter och olika verksamheter. Äldre information hittar du längst ned på sidan.


Välkommen till SJL Orion

Varmt välkommen till SJL Orions hemsida. Här kan du läsa mer om logens aktiviteter.

Sankt Johanneslogen Orion invigdes den 9 december 1880 och har sina vackra lokaler i det anrika Frimurarhuset på Stora torget i Oskarshamn.

Logesammankomsterna hålls på torsdagar – v.g. se vår arbetsordning, här i menyn till vänster.

Varje år recipieras runt 7 nya bröder i grad I. Logens Högtidsdag firas första lördagen i december. Varje termin inbjuds det regelbundet till introduktionsmöten.

SJL Orion välkomnar alla frimurarbröder att delta i vårt fina logearbete! Till våra öppna aktiviteter inbjuds alla intresserade! Varmt och broderligen välkomna!  


Nyhetsbrev från OM i SJL Orion

September 2017

Första höstmånaden har anlänt och skördetid både i natur och loge kan starta upp.
Den kalla våren gör att årets fruktskörd på många håll blir ganska liten, kanske till glädje för vissa trädgårdsägare men sorgligt för andra. Svampförekomsten i våra trakter är vad jag har sett så här långt även den ganska klen. Avsaknaden av regn har hittills gjort att mina svamputflykter blivit tomma från någon svampskörd att tala om.
Jag hoppas att alla har haft en skön sommar där alla kunnat njuta av ledighet och kanske även hunnit med de där träffarna med vänner man alltid pratar om ska ske under sommaren.