Orion
4053
Orion
Besöksadress:
Stora Torget 5
Postadress:
Stora Torget 5
572 42 OSKARSHAMN

072-365 74 04
on@frimurarorden.se

Orion

Här hittar du aktuell information om våra många aktiviteter och olika verksamheter. Äldre information hittar du längst ned på sidan.


Välkommen till SJL Orion

Varmt välkommen till SJL Orions hemsida. Här kan du läsa mer om logens aktiviteter.

Sankt Johanneslogen Orion invigdes den 9 december 1880 och har sina vackra lokaler i det anrika Frimurarhuset på Stora torget i Oskarshamn.

Logesammankomsterna hålls oftast på torsdagar – v.g. se vår arbetsordning, här i menyn till vänster. Matanmälan görs på Matanmalan.on@frimurarorden.se.


Nyhetsbrev från OM i SJL Orion

Februari 2019

Mina Bröder
Februari månad har gjort sitt antåg och som vi alla vet är denna månad en riktigt lurig vintermånad som mycket väl kan ge både snö och gott om plusgrader. Just nu i skrivande stund verkar månaden ha svårt att bestämma sig för vad den vill bjuda på. Snön blandas med regn och temperaturen utanför fönstret rör sig runt 0 strecket. Men oavsett vad månaden medför så är du varmt välkommen till våra logeaktiviteter.

Denna månads aktiviteter har precis startat upp med receptionsloge i grad I, Lärlingegraden. Vi följer upp detta med både en medbrodersgrad, grad II och mästargrad, grad III. Februari är ju även räkenskapens månad så en Ekonomiloge i grad I genomförs den näst sista torsdagen i månaden