Skånska Provinsiallogen
2011
Skånska Provinsiallogen
Nya Boulevarden 8
291 31 KRISTIANSTAD

044-21 16 33
spl@frimurarorden.se

Skånska Provinsiallogen

Här hittar du aktuell information om våra många aktiviteter och olika verksamheter. Äldre information hittar du längst ned på sidan.


Vårkonsert i Frimurarhuset i Kristianstad lördag 5 maj kl 14.00

Du får lyssna på fantastisk musik och i pausen serveras afternoon tea. Biljetter à 250 kr per person köper du genom att sätta in beloppet på SPL bankgiro 496-3401 senast den 14 april. Ange namn och adress så kommer biljetterna på posten.

Programmet omfattar allt från Highlights inom Opera, Operett, Musical och klassisk musik och jazz på vår fina flygel, både två- och fyrhändigt.
 
Till stor glädje för alla återkommer tenoren John Hudson, en stor personlighet med ett mångårigt förflutet på English National Opera. I år med en del nytt material som hyllning till legenden och Hollywoodstjärnan Mario Lanza.
 
I år får John också sällskap av sopranen Lina Johnson som fortsätter sin succé på operascenerna främst i Oslo, Köpenhamn och Peking. En del minns henne från Vårkonserten 2015.
 
Ett spännande nytillskott blir den klassiske polsk/danske pianisten Filip Michalak som förespås en lysande karriär. 
 
Glädjande är också att jazzpianisten Mattias Nilsson återkommer. Man upphör inte att förundras över hans tonspråk och mjuka anslag. Under konserten kommer vi att möta honom inte bara som solopianist utan även i några möten med Lina Johnson liksom fyrhändigt med vår egen Gunnar Dalborg som också fungerar som konferencier och spelar något av Chopin.
 


Välkommen till Skånska Provinsiallogens Högtidsdag

Skånska Provinsiallogens Högtidsdag äger rum lördagen den 7 april 2018. Bröder med grad VIII eller högre är välkomna.

Samling i Ordenshuset kl 11.00

Logen börjar kl 12.00

Anmälan kan endast ske genom inbetalning av måltidsavgiften som är 450 kr till SPL:s Bg konto 496-3401 senast den 1 mars.

Begränsat antal platser.