Oscar
2033
Oscar
Besöksadress:
Köpmansgatan 8
Postadress:
Köpmansgatan 8
302 42 HALMSTAD

035-21 04 83
oscar@frimurarorden.se

Oscar

Här hittar du aktuell information om våra många aktiviteter och olika verksamheter. Äldre information hittar du längst ned på sidan.


Gemensam bussresa till Kristianstad och Skånska Provinsiallogen

Gemensam bussresa ToR till Kristianstad och Skånska Provinsiallogen fredagen den 21 april 2017.

Halmstads Frimurasamfällighet inbjuder bröder till en gemensam bussresa samt att närvara då ett flertal bröder från Halmstad med omnejd är kallade till reception i grad VIII.

För att möjliggöra att även recipienterna kan erbjudas följa med på denna resa, så bör vi ta hänsyn till till att dessa bröder ska vara på plats senast kl. 17.00

Buss avgår från gamla polishuset i Halmstad kl. 14.45 och går via Halmstad Arena kl. 15.00. Något stopp längs vägen kan bli aktuellt efter framställan till undertecknad. Återtransport sker direkt efter det att fredagskvällens begivenheter avslutats.


Följ med till Trollflöjten

S:t Johanneslogen Oscar i Halmstad anordnar en resa till föreställningen Trollflöjten den 30 april i Göteborg

Vår store frimurarbroder Wolfgang Amadeus Mozart, har skrivit flera musikstycken direkt för frimurare. Inget av dem kan dock mäta sig med Trollflöjten, operan som förutom underbar musik med flera av operahistoriens mest kända arior också är späckad med frimurerisk symbolik.

S:t Johanneslogen Oscar i Halmstad anordnar söndagen den 30 april en gemensam resa för Halmstads frimurarbröder med respektive till Göteborgsoperan där Trollflöjten spelas.

Vi har bokat biljetter till den 30 april kl. 18.00. Priset är 650 kr per person.
Om intresse finns, vilket vi misstänker, anordnar vi också med en måltid innan föreställningen.